Over

Vusam is opgericht In Augustus 2016 en is gevestigd in Nederland door Daan van Gorkum en Robin Losse, vanuit het idee dat webhosting verbeterd en versimpeld kon worden voor de eindgebruiker.

In tegenstelling tot wat veel webhostingproviders doen is ons platform verdeeld over meerdere webservers om de bereikbaarheid van je website te garanderen. Wordt het te druk op 1 server, dan neemt een andere server automatisch het werk van de ander over en je website blijft bereikbaar.

Medio 2013 zijn we begonnen met het ontwikkelen van het hosting platform met 4 belangrijke eigenschappen in ons achterhoofd, namelijk: veilig, hoge beschikbaarheid, snel en gemakkelijk. Na 3 jaar ontwikkeling en een ruime testfase is de b├Ęta versie afgerond en draait het platform volledig stabiel sinds Januari 2016.

Missie

Onze missie is om ons platform continu up to date the houden met de nieuwste ontwikkelingen. Dit houdt onder andere in dat we de nieuwste PHP versies zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor onze klanten en dat je gebruik kunt maken van gratis SSL certificaten dankzij LetsEncrypt.

Last but not least

We waarderen feedback van onze gebruikers enorm, de basis van het gehele platform is ontwikkeld mede dankzij nuttige feedback van onze gebruikers. Op deze manier ontwikkelen we een systeem wat altijd up to date blijft met de nieuwste technieken en kan voorzien in al je behoeften. Je feedback zien we graag tegemoet via ons contactformulier!