Algemene voorwaarden

Uitgebreide versie Algemene Voorwaarden.

Lees onze uitgebreide versie van de algemene voorwaarden.

Dienst

Vusam biedt webhosting, mailhosting, domeinregistratie, DNS en internet gerelateerde diensten aan.

Account

Voor het beheren van de dienst is een account op onze website vereist. Dit account kan worden aangemaakt via onze website of via Facebook. De eigenaar van het account is verantwoordelijk voor alle acties die onder dat account worden uitgevoerd tot het moment dat de eigenaar van het account aan Vusam laat weten dat er iemand zich oneigenlijk toegang tot het account heeft verschaft.

Misbruik

Het is niet toegestaan de dienst te gebruiken voor het opslaan, versturen of weergeven van materiaal dat in strijd is met de wet. Het is niet toegestaan schade aan de dienst of andere diensten aan te brengen. Bij misbruik zullen wij contact opnemen met de eigenaar van het account en de dienst opschorten om schade te voorkomen. Wij delen geen gegevens met derden behalve als dit verplicht is bij wet.

Ondersteuning

Wij verlenen ondersteuning via e-mail en de chat op de website. Wij doen ons best zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Aansprakelijkheid

Wij verwachten dat de eigenaar van het account beslissingen neemt die gebaseerd zijn op gezond verstand en basis etiquette. Vusam is niet verantwoordelijk voor problemen met de dienst of derden die eigenaar van het account aansprakelijk stellen voor acties uitgevoerd via de dienst, behalve als Vusam opzettelijk een fout heeft gemaakt of in het geval van grove nalatigheid.

Wetgeving

De dienst wordt uitgevoerd vanuit Nederland en valt onder het Nederlands recht.

Op alle overeenkomsten zijn de bovenstaande voorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk anders overeen wordt gekomen.