Er is een hardware probleem met mijn dedicated server

Als er een hardware probleem is met je dedicated server open dan een support ticket met zoveel mogelijk informatie over het probleem. Als voorbeeld zou je ons de output van "dmesg" kunnen sturen. Mochten we gevoelige informatie nodig hebben om je server te controleren (een wachtwoord bijvoorbeeld) dan sturen wij onze GPG key om deze informatie versleuteld aan ons te verstrekken.

Ben je geholpen met deze vraag?

Ja

Bedankt voor je feedback, fijn dat het artikel geholpen heeft!

Nee

Zou je kunnen uitleggen wat je mist? Zo kunnen we je in de toekomst beter helpen

Bedankt voor je feedback! We zullen er alles aan doen om je in de toekomst beter te kunnen helpen.