Kan ik FTP gebruiken zonder SSL?

Helaas niet. Wij vinden het beveiligen van onze gebruikers en haar dataverkeer zeer belangrijk. Al onze diensten zijn bereikbaar over SSL en wij staan het onbeveiligd versturen van bestanden of wachtwoorden niet toe. Wij adviseren iedereen SFTP gebruiken in plaats van FTP. Als je toch FTP wilt gebruiken zorg dan dat je gebruikt maakt van een FTP programma wat SFTP ondersteund. Een veelgebruikt FTP programma wat FTPS ondersteund is FileZilla.

Ben je geholpen met deze vraag?

Ja

Bedankt voor je feedback, fijn dat het artikel geholpen heeft!

Nee

Zou je kunnen uitleggen wat je mist? Zo kunnen we je in de toekomst beter helpen

Bedankt voor je feedback! We zullen er alles aan doen om je in de toekomst beter te kunnen helpen.