Kan ik FTP gebruiken zonder SSL?

Helaas niet. Wij vinden het beveiligen van onze gebruikers en haar dataverkeer zeer belangrijk. Al onze diensten zijn bereikbaar over SSL en wij staan het onbeveiligd versturen van bestanden of wachtwoorden niet toe. Wij adviseren iedereen SFTP gebruiken in plaats van FTP. Als je toch FTP wilt gebruiken zorg dan dat je gebruikt maakt van een FTP programma wat SFTP ondersteund. Een veelgebruikt FTP programma wat FTPS ondersteund is FileZilla.

» Bekijk meer artikelen